Legitimerad läkare med specialistkompetens inom barnakutsjukvård

Vernepleiar i fast 100% stilling i døgnturnus
9 september, 2023
Show all

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom barnakutsjukvård

Om oss ME Akutsjukvård Barn har sedan ett decennium byggt upp ett akutläkarsystem med särskilt utbildade specialister i antingen pediatrik eller akutsjukvård.

Vi söker För den framtida vidare utvecklingen av kompetensområdet barnakutsjukvård söker vi nu en kollega med erfarenhet dels av certifierad utbildning inom området, god pedagogisk förmåga och kliniskt arbete inom en etablerad barnakutläkarverksamhet. 

Vi erbjuder Vi erbjuder en dynamisk framåtsträvande arbetsplats vid en av Sveriges största barnakutmottagningar och stor möjlighet att delta i den framtida utveckling av barnakutsjukvård i Sverige.

Tjänsten avser heltidsanställning, inklusive helgtjänstgöring.

Kvalifikationer Krav Specialist inom barnakutsjukvård Mångårig erfarenhet inom procedursedering luftvägshantering, perifera nervblockader samt POCUS. 

Meriterande Forskning inom området.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Ansök

Comments are closed.