Vi ser etter en forståelsesfull og nøyaktig personlig assistent til en kvinne i Bergen for ASSISTERMEG AS

Er du den vi søker til vår barnebolig som miljøterapeut i deltidsstilling 43 %? for ABERIA AVLASTNING BPA AS
29 september, 2019
Miljøarbeider seksjon Rehabilitering for Signo Conrad Svendsen Senter
29 september, 2019
Show all

Vi ser etter en forståelsesfull og nøyaktig personlig assistent til en kvinne i Bergen for ASSISTERMEG AS

ASSISTERMEG AS

5010 BERGENE-post:

Charleen.Carlsen.Tinderholt@manpower.noVi ser etter en forståelsesfull og nøyaktig personlig assistent til en kvinne i Bergen

Assister meg AS gir personer med funksjonshemninger skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom.

Glad i å hjelpe andre og ønsker en deltidsstilling?

Vår bruker er en voksen sporty kvinne med alvorlig grad av ME, med sterk nedsatt funksjonsevne. Hvilket betyr at hun er husbunden og for det meste sengeliggende. Formen hennes er varierende og dette påvirker hvilke interesser og aktiviteter som er mulig til enhver tid. Hun er ikke en pleiepasient, men hverdagen består av en livsstil som er ”slow living”. Et liv med mye ro, hvile, skjerming og aktivitetsavpassing.

Vår bruker har et mangfold av interesser. Håpet er at med BPA vil flere av disse interessene på sikt være mulig å dyrke i større grad;

Musikk
Litteratur
Meditasjon og Qigong
Politikk
Forskning og Biokjemi
Puslespill, Wordfeud, Film
Italia
Tottenham Hotspur
Interiør
Ernæring

Arbeidsoppgaver:

Vår bruker trenger hjelp til å tilberede mat og praktiske oppgaver i, og utenfor hjemmet.

Typiske oppgaver vil være:
Matlaging: Trenger hjelp til å lage middag/lunsj, og eventuelt forberede andre måltider. Ønsker at assistent bistår med å bake knekkebrød eller brød, eventuelt lage müsli. Mye økologisk kost, der kostholdet har et økende preg av å være plantebasert. Bruker har matintoleranser som må hensyntas.
Hustell/Husarbeid: En viktig oppgave er å holde kjøkken ryddig og rent. Ta ut og sette inn i oppvaskmaskinen, holde kjøkkenet ryddig og ellers generelt renhold/rydding av leiligheten. Bistå med Klesvask.
Gjøre ærend: Hente postpakker, handle m.m.
Andre oppgaver som kan forekomme: Være sjåfør ved behov (Assistent må ha førerkort med manuelt gir), vanne planter, oppgaver knyttet til uterommet, bod, garasje, forberedelser av høytider, lading av rullestol/scooter

I gode perioder trives vår bruker veldig godt ute. Dette kan for eksempel være ute på altanen, frokost eller bare for å hvilke. Hun trives også på scootertur i skogen, alle årstider. Gjerne med medbrakt hengekøye og kaffe. Ved siden av naturen er kultur godt påfyll for vår bruker, som for eksempel KODE, BIFF, Festspillene, Harmonien m.m. Ovenfor er arbeidsoppgavene skissert slik de ser ut i dag, men brukers ønske og håp er at en velfungerende BPA-ordning vil kunne bidra til mer overskudd og aktivitet i hverdagen. På sikt vil arbeidsoppgavene derfor kunne endres noe og inneholde blant annet ledsage til kulturarrangementer og delta på reiser.

Behov:
Deltid med mulighet for stilling på ca.50-60%
I dag jobber en assistent i snitt 19 timer i uken, primært etter klokken 12 i ukedager.

Kvalifikasjoner til de ulike stillingene:
Vi ønsker at du ser på det å hjelpe andre som en spennende og lærerik utfordring, slik at de får opprettholde et så normalt liv som mulig og får en fin hverdag!
Den assistenten vi ser etter forstår viktigheten av å ivareta brukers behov for rolige omgivelser. Det betyr at du må kunne snakke med lavt tonefall og bevege deg stille innendørs.

For å gjøre en god jobb i forhold til brukers behov er det viktig at en assistent forstår og viser respekt for ME-sykes belastningsintoleranse, både fysisk, kognitivt og sosialt. Det er ønske at assistent vil bli raskt selvgående og kreve et minimum av løpende veiledning og oppfølging. Lyder, lukter, lys og bevegelser kan være svært slitsomme for ME-syke. Det er derfor viktig at assistenten bruker parfymefrie produkter før jobb.

Videre er du:
Du har god indre motivasjon
Du er strukturert og tålmodig
Du har en positiv holdning
Du er lojal og empatisk
Du er i fysisk form
Du er ikke røyker
Du innehar førerkort kl.B
Snakker flytende norsk (B2 er et krav)
Kunne fremvise plettfri vandel før ansettelse
Det er en fordel om du liker matlaging, og har kjennskap til Apple (Mac, Iphone), men inget krav

Bruker bor i en liten lettstelt leilighet i Bydel Ytrebygda, rett ved By-banen.

Interessert eller har spørsmål?

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet.

ManpowerGroup samarbeider med AssisterMeg så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Charleen Tinderholt i ManpowerGroup.

Vi håper å høre fra deg!

Søk på stillingen


Klikk Søk Stilling for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 1209-2019-09-542 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Finn

2019-09-27 14:01:02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *