Sjukepleiarstillingar
31 mars, 2020
Erfaren veterinær
12 maj, 2020
Show all

Lege med spesialitet i fysikalskmedisin og rehabilitering

Arbeidsoppgaver:

Vi ser etter en fysikalsk medisiner som er erfaren innen utredning og behandling av diverse muskel og skjelettplager. Gjerne være kjent med injeksjoner i ledd samt evt. Injeksjoner i nakke og rygg.  

Stillingen innebærer samarbeid med kiropraktor, ortopedkirurg samt ryggkirurger og smertemedisiner. Vi tilbyr RF ablasjon og blokader i nakke og rygg. Opplæring her vil kunne tilbys. Vi er interessert i alle subspesialiteter innen fysikalsk medisin. Pasientene er både private og fra forsikringsselskap. Vi har dagkirurgiske muligheter samt 2 rtg c-buer tilgjengelig. Majorstuen Spesialistsenter er samlokalisert med Stamcelleklinikken og det vil bli aktivt samarbeid mellom klinikkene.

Kvalifikasjoner

Norsk legelisens 

Norsk godkjent spesialistgodkjennelse i Fysikalsk medisin og rehabilitering.

En spennende og variert jobb, hvor du inngår i et tett samarbeid med et dynamisk team av engasjerte kolleger i et uformelt miljø.

Om arbeidsgiveren

Majorstuen Spesialistsenter har lokaler i Kirkeveien 64A, Majorstuhuset midt i Oslo.

Majorstuen Spesialistsenter består av 4 ryggkirurger, 2 spesialister i smertemedisin, kiropraktor og flere ortopedkirurger. Vi vil også rekruttere andre spesialiteter som kardiolog og dermatolog til klinikken våren 202. Vi driver med utredning innenfor ortopedi, rygg og nakke samt generelle smerter i muskel og skjelett systemet. Vi starter opp våren 2020 og vil kunne tilby nakke og ryggkirurg på isosertifisert sykehus samt generell ortopediske kirurgi. Vi tilbyr en komplett muskel og skjellet utredning og behandling med blokader i nakke og rygg samt RF ablasjon av fasettledd. Majorstuen Spesialistsenter er samlokalisert med Stamcelleklinikken som driver injeksjoner av stamceller og vekstfaktorer fra pasientens selv.

Se Stamcelleklinikken.no for mer informasjon.

Sektor Privat

Sted Kirkeveien 64 a, 0364 Oslo

Bransje Helse og omsorg

Stillingsfunksjon Lege / Spesiallege

Ansök här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *