Overlege i anestesiologi
5 oktober, 2020
Lege i spesialisering, indremedisin
13 oktober, 2020
Show all

Fastlegehjemmel ved Gulskogen legesenter

Drammen, Nedre Eiker og Svelvik ble ved nyttår 2020 slått sammen til nye Drammen kommune med i overkant av 100 000 innbyggere, og ble med det landets 7. største kommune. Drammen kommune har i dag 82 fastlegehjemler fordelt på 23 legesentre. Da en av våre dyktige fastleger har sagt opp sin fastlegehjemmel, blir det en ledig hjemmel tilknyttet Gulskogen legesenter.

Ved Gulskogen legesenter er det 3 fastlegehjemler. Gulskogen legesenter er et veldrevet legesenter som holder til i trivelige lokaler i samme bygg som et fysikalsk institutt. Legesenteret har UL apparat og et godt administrert laboratorium. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret, samt nærhet til buss og tog.  Det er erfarne og dyktige medarbeidere i et stabilt og godt arbeidsmiljø. Senteret drives som et AS. Legesenteret benytter journalsystemet CGM og er tilknyttet Norsk Helsenett. Det er god tilflyt av pasienter til senteret.

Fastlegehjemmelen har i dag et listetak på 1350. Overdragelsesbetingelsene avtales mellom fratredende og overtagende lege, i henhold til ASA 4310 punkt 5.6. Legepraksisen inngår i et økonomisk og faglig administrativt fellesskap.

For ansettelse i stillinger/oppdrag hvor man yter tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven kreves at gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, fremlegges før tilsetting i stillingen/oppdraget, jfr helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4. Attest kreves bare av søkere som får tilbud om stilling/oppdrag, og skal derfor ikke legges ved søknaden.

I henhold til offentleglova kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Arbeidsoppgaver
Med hjemmelen følger det plikt til deltakelse i kommunal legevakt. Man kan pålegges inntil 7,5 timer pr uke kommunal stilling i henhold til rammeavtalen ASA 4310. Hjemmelen er per i dag ikke tillagt kommunale oppgaver.

Kvalifikasjoner

  • Spesialisering i allmennmedisin, ferdig eller påbegynt
  • Erfaring fra fastlegepraksis er ønskelig
  • For søkere med annen utdanning enn norsk, kreves dokumenterte språkkunnskaper tilsvarende nivå B2. Dette gjelder ikke skandinaviske søkere.

Personlige egenskaper

  • Engasjement og interesse for allmennmedisin
  • Pasientorientert, systematisk og pålitelig arbeidsstil
  • Interesse for fagutvikling og kvalitetsarbeid
  • God evne til samarbeid
  • God evne til kommunikasjon

Vi tilbyr

  • Spennende oppgaver i en kommune i utvikling
  • Robust og velfungerende legevakt 

Ønsket tiltredelse 22.02.2021, eventuelt etter avtale

Stillingskategori

Fastlege/hjemmel/avtale

Arbeidsgiver

Drammen kommune

Kontaktpersoner

Navn: Søyland, Morten
Tittel: Fratredende fastlege
Telefon: 918 86 393
Navn: Indseth, Madli J. Haaheim
Tittel: Virksomhetsleder
Telefon: 481 00 078

Hjemmeside
https://www.drammen.kommune.no/
Søknad

Søknad merkes: 4277368372

Arbeidssted

Gulskogen legesenter
Vintergata 19
3048 DRAMMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *