Deltidsjobb som personlig assistent BPA på Majorstua. for Ungplan AS

lege/overlege for NAV ARBEID OG YTELSER
29 september, 2019
Helsefagarbeider for LILLEHAMMER KOMMUNE NYBU BOFELLES
30 september, 2019
Show all

Deltidsjobb som personlig assistent BPA på Majorstua. for Ungplan AS

Ungplan AS

0360 OSLO
Web:

https://www.finn.no/recruitment/hired/frontend/applynow/input.action?adId=158786481


Stendi Assistanse er et av Nordens største helse- og omsorgsforetak. BPA-avdelingen i Stendi har lang erfaring med å drifte gode brukerstyrte tjenester. Vi satser på tilgjengelighet, fleksibilitet og individuell oppfølging.
Aleris BPA har byttet navn til Stendi Assistanse

Deltidsjobb som personlig assistent BPA på Majorstua.

Mann på 50 år som har hatt ryggmargskade gjennom mange år har ledig jobb som personlig assistent.

Jeg er rullestolbruker, selvstendig næringsdrivende og arbeider hjemmefra. Jeg er utadvendt og samfunnsengasjert, interessert i kunst og kultur i varierte former, politikk, økonomi, idrett, reiser og opplevelser.

Du som får jobb hos meg, får en variert og trivelig jobb primært på dagtid, men også noen kvelder. Jeg søker etter en assistent i fast stilling som også har mulighet til å jobbe ekstra ved behov. Du må derfor ha mulighet til å stille på kort varsel ved f.eks. sykdom hos andre assistenter. Arbeidstiden på dagtid er vanligvis fra kl 0830 til 1230 og mulighet for turnus hver tredje helg.

For det meste vil arbeidet foregå hjemme hos meg, sentralt beliggende på Fagerborg, 5-10 minutters gangavstand fra UiO og OsloMet, men av og til blir det en tur på konsert, Stand-Up show eller kino, bistå under en uke i varmere strøk eller på en fotballtur til England, både varierte praktiske og personlige oppgaver.

Arbeidsoppgaver daglig: hjelp med påkledning, handling, renhold bolig, matlaging, assistanse ved reiser og fritidsaktiviteter. Ingen tunge løft. Noe jobb ift. personlig hygiene.

Erfaring som personlig assistent, eller fra helsesektor er en fordel, men ingen betingelse. Jeg og assistentene jeg har i dag vil gi deg full opplæring. Du må ha gode norskkunnskaper da mye av jobben går ut på å kommunisere med meg, En forutsetning at du er selvstendig, pålitelig og ansvarsbevisst. Har du førerkort klasse B er det en fordel.

Jeg blir din arbeidsleder i det daglige og Stendi Assistanse din formelle arbeidsgiver med ordnede arbeidsforhold og tariffestet lønn.

Søknad snarest med CV og referanser til: joedah@online.no

Har du spørsmål så kan også de sendes på epost.

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 0313-2019-09-876 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Finn

2019-09-27 13:27:02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *