Brukerstyrt personlig assistent søkes til sporty dame i Oslo for PRIMA OMSORG AS

2-3 ledige stillinger som personlig assistent for Uloba SA
30 oktober, 2019
Tilkallingsvikar for Kviteseid kommune
30 oktober, 2019
Show all

Brukerstyrt personlig assistent søkes til sporty dame i Oslo for PRIMA OMSORG AS

PRIMA OMSORG ASE-post:

pia@primaassistanse.noWeb:

https://www.primaassistanse.no


Prima Assistanse er en del av Prima Omsorg AS som tilbyr assistanse-, helse- og omsorgstjenester. Prima Omsorg AS er et anerkjent privat firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontor en rekke steder i landet.

Brukerstyrt personlig assistent søkes til sporty dame i Oslo

Hvem er jeg?
Jeg er en 43 år gammel jente som søker en brukerstyrt personlig assistent. I 2008 ble jeg rullestolbruker etter en terrengsykkelulykke. Jeg lever et aktivt liv med jobb, studier, idrett, reiser og samvær med familie og venner. Jeg bor alene i en enebolig i Bjerke bydel i Oslo, og jeg har en katt som bor med meg.

Arbeidstid:
Det er en fast stilling med 7 timer i uka og arbeidstiden vil være fra kl. 09-16 hver torsdag. Det vil også være aktuelt med assistanse en gang i blant på jobb- og idrettsreiser etter avtale.

Arbeidsoppgaver:
Jeg trenger en assistent til å hjelpe meg med praktiske gjøremål i hjemmet på dagtid. Jeg er på jakt etter er en slags husmor. Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av husvask, klesvask, bytte sengetøy, handle mat, gå på posten, vanne blomster, hagearbeid, stell av katt, vask av vinduer osv.

Hvem er du?
Du må være pålitelig, like å jobbe selvstendig og det er en fordel om du er glad i huslige sysler. Det er fint om du også har ordensans og at du er litt praktisk anlagt. Du må beherske norsk eller engelsk godt. Jeg er fleksibel og du kan f.eks ta ut ferien akkurat når du selv vil så lenge det er avtalt på forhånd.

Jeg ønsker kun søkere som kan jobbe i det aktuelle tidsrommet torsdager fra kl.09-16, eventuelt på tirsdager samme tidspunkt.

Send søknad og cv til: pia@primaassistanse.no

Merk søknaden med ”Torsdag”

Politiattest vil bli krevd. PAM

Stillingsnummer: 0321-2019-10-218 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver

2019-10-29 14:55:02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *