Diplomerad medicinsk fotterapeut
19 oktober, 2020
Lege i spesialisering til Helgelandssykehuset HF
2 december, 2020
Show all

Allmänspecialist till Piteå hälsocentral

Om arbetsplatsen

Vi månar om ett gott arbetsklimat och erbjuder dig som kollega och medarbetare ett stimulerande och meningsfullt arbete med mycket arbetsglädje och korta beslutsvägar. Hälsocentralen tillhör närsjukvården Piteå och är centralt belägen med omkring 10200 listade medborgare.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter omfattar det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner i olika mottagningsarbeten. Hälsocentralens läkarteam består av 7 allmänspecialister, 5 ST-läkare och AT-läkare. Förutom din medicinska kunskap och kompetens är ett stort intresse för att vilja arbeta med att utveckla framtidens moderna primärvård meriterande. Vi strävar alltid efter att ge utrymme för personlig kompetensutveckling.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en engagerad specialist inom allmänmedicin och som vill förstärka vårt erfarna läkarteam. Du har intresse och förmåga att arbeta i en nytänkande verksamhet med tydliga mål. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du har ett positivt förhållningssätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du får gärna ha ett stort intresse för den äldre människan, preventiv hälsa samt livsstilsfrågor.

Information om tjänsten

Specialist i allmänmedicin som har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Svenskakunskaper motsvarande europarådets nivåskala C1.

Heltid och dagtid med möjlighet till tjänstenedsättning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Det här erbjuder vi dig

– Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
– Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
– Länk till våra förmåner

Sista ansökningsdag: 2020-12-16

Tillträdesdatum: Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsplats: Piteå hälsocentral

Kontakter

Christina Vikström Enhetschef

christina.vikstrom@norrbotten.se

Tel: 070-240 46 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *